DESPRE NOI

– Cine suntem și ce facem –

Bine ai venit printre noi, muritorule! 🙂 Și da, ne credem puțin amuzanți pentru că probabil ești deja plictisit de tot felul de texte seci.

Ne bucurăm că ți-ai păstrat curiozitatea și că te-ai hotărât să ne afli povestea. „Mulțam fain!” ardelenesc pentru interesul acordat și, fără să o mai lungim, hai să te băgăm în poveste.

Ideea noastră a pornit – ca oricare altă idee genială – la o cafea cu ceva zaț pe fundul cănii. Ne întâlniserăm cu ochii pe ceas la o discuție în care să ne mai spunem și noi ofurile și aventurile de prin traininguri.

Mai în glumă, mai în serios, am ajuns să vorbim despre inevitabilele frustrări care-l macină pe orice trainer pe care îl cunoaștem.

Dacă nu știi care-s alea, ți le spunem noi: moare încet, scăldat în propria sudoare, când vede că îi dorm participanții pe scaune sau stau pe Facebook și dau scroll până le iau foc degetele.

Astea aduse în discuție plus o pățanie personală cu un așa-zis om de vânzări care… în fine… hai să zicem că mai repede te făcea să ieși din magazin decât să cumperi – și combinația a fost suficientă pentru tot ce a urmat.

(Eh, haide, știi și tu genul ăla de vânzători care încearcă să îți bage pe gât un produs pe care tu nu-l vrei și mai sunt și ca niște mori stricate care nu te lasă în pace. Exact despre asta vorbeam! Câte greșeli poți face în vânzare fără ca măcar să-ți dai seama de ele!)

Dar să trecem mai departe. 🙂

Nu mai știm care a fost momentul-minune, dar a început cu o întrebare retorică: „Bă, n-ar fi tare să existe un training în care oamenii să se joace și să învețe vânzări din asta? Adică io-s sătul de fel și fel de prezentări care-mi fac  capul calendar și chef de somn”.

Mda, ideea era prea bună ca să o scăpăm din mână. Hai să te punem pe fast forward: alte zeci de ore de discuții peste discuții peste discuții, planificări, schițe făcute și refăcute, testări și… voilà! – ești aici, iar asta înseamnă că ideea s-a concretizat deja.

Câteva cuvinte și despre noi? Ok, ok – o facem și pe asta cu mare plăcere. 🙂

Cred că ți-ai dat deja seama că suntem mai… non-conformiști și ne place să facem lucrurile „altfel”. Până la urmă, asta ne și dorim. Chiar și tu vezi în fiecare zi tot felul de specimene plictisite, așa că ne-am propus să nu îngroșăm și noi rândurile.

Suntem la bază o echipă formată din 3 traineri cu experiență națională și internațională care s-au săturat să respecte clasicele „reguli” de predare-învățare (care oricum suntem conștienți că nu mai funcționează).

Ce, încă suntem în secolul al XVII-lea și noi nu știm?

Și uite așa ne-am hotărât să ne luăm lumea în cap și să schimbăm macazul – să aducem ceva mai eficient și mai actual, mai adaptat ritmului în care învățăm, mai flexibil și mai adaptabil în funcție de nevoi. Într-un cuvânt, SELLification.

Acum că ai înțeles de unde am pornit, dă-ne voie să ne și prezentăm.

În aplauzele dumneavoastră, plini de stimă și respect…

Cine suntem noi?

Bogdan Vaida

Bogdan Vaida

Co-Fondator SELLification

Află mai multe informații...

• Creator a 11 cursuri online cu peste 30.000 de studenți plătitori;

• Autor a 9 cărți, Courseology ajungând în top 10 pe Amazon.com;

• A fondat site-urile www.vaidabogdan.com, www.castigatimp.ro, www.onlinepersonalitytests.org, www.testepsihologice.net, prin intermediul cărora a adunat o listă de peste 45.000 de abonați;

• Deține expertiză în Educație Experiențială, Promovare Cursuri Online, Tipologii Comportamentale, Time Management;

• Co-autor al cărții „Jocul Vânzării”;

• Co-autor al cărții „Captivează-ți elevii în online mai ceva ca în clasă”;

• Co-autor al cărții „JOCURI DIDACTICE”;

• Co-autor al cărții „Ghidul Trainerului de TOP”.

🙂 e puțin freak control; ne așteptăm oricând să ne pună în calendar și momentele în care ar trebui să…respirăm.

Răzvan Curcubătă

Răzvan Curcubătă

Co-Fondator SELLification

Află mai multe informații...

• Trainer certificat ANC și vorbitor în public;

• Experienţă de sute de ore de training, adresate adulților, tinerilor și copiilor;

• Practician în Programare Neurolingvistică, vorbitor în public, public speaking coach;

• Deține expertiză în Storytelling, retorică, Inteligență Emoțională, prezentări de IMPACT, limbajul trupului în public speaking, Improvizație Teatrală, realizare de prezentări vizuale;

• Co-autor al cărții „Jocul Vânzării”;

• Co-autor al cărții „Captivează-ți elevii în online mai ceva ca în clasă”;

• Co-autor al cărții „JOCURI DIDACTICE”;

• Co-autor al cărții „Ghidul Trainerului de TOP”.

🙂 este creativ, ultra energic și vorbește mult… foarte mult.

Călin Iepure

Călin Iepure

Co-Fondator SELLification

Află mai multe informații...

• Coordonează cel mai mare club de business networking din România: bizz.club;

• Implicat în cinci afaceri și creator a zeci de proiecte antreprenoriale;

• Vorbitor în public profesionist și trainer experimentat în networking, public speaking, persuasiune și arta influențării;

• Co-autor al cărții Metoda Active Reviewing – Un ghid practic pentru traineri și coordonatori de training, co-autor al cărții Banii muncesc pentru mine! – Metoda simplă de construire a sistemului de „dresat” bani;

• Co-autor al cărții „Jocul Vânzării”;

• Co-autor al cărții „Captivează-ți elevii în online mai ceva ca în clasă”;

• Co-autor al cărții „JOCURI DIDACTICE”;

• Co-autor al cărții „Ghidul Trainerului de TOP”.

🙂 a doua lui mare iubire (după soția lui… sperăm) este telefonul. Sunt mai ceva ca siamezii.

Și acum că ai aflat câteva ceva despre noi, hai să trecem mai departe. Vrem să îți spunem câteva cuvinte și despre viziunea noastră și misiunea pe care ne-am asumat-o.

Misiune și viziune

Viziunea noastră este ca oamenii de vânzări să devină arhitecți de trăiri – arhitecți care conturează imagini vii în mintea clientului și care vând adaptat nevoilor lui, astfel încât clientul să revină de fiecare dată cu zâmbetul pe buze.

Misiunea noastră este de a dezvolta abilități de vânzare prin simulări interactive ale întregului proces ce stă la baza unei achiziții.

*Posibil să fi părut prea sofisticați, așa că nu vrem să ne pierdem din farmec. Pe scurt, ne dorim ca prin ceea ce facem noi să îi ghidăm pe oameni să învețe vânzări într-un mod plăcut, eficient și prietenos cu toți neuronii lor. 🙂

Credem cu tărie că cel mai bun mod de a învăța este experimentând. Oricâtă teorie ai citi, practica este, până la urmă, cea care contează și care îți oferă adevăratele cunoștințe pe care le vei păstra.

Nu în ultimul rând, ne dorim să-ți spunem câteva cuvinte și despre pilonii pe care se bazează întreaga noastră activitate. Sperăm că astfel vei înțelege mai bine conceptul nostru și vom reuși să-ți insuflăm și ție o parte din entuziasmul nostru.

Ce aducem unic

Folosim metode experiențiale de învățare

Am transformat toată experiența SELLification în activități dinamice. Astfel, ori că participi la un simplu training, ori că te certifici ca trainer, procesul este același: înveți făcând.

Intri în scenarii reale de vânzare unde răspunzi obiecțiilor, ții un prim training chiar în timpul certificării și treci în locul clientului tău pentru a învăța mai ușor ce să faci și ce să nu faci într-o vânzare pentru a-ți crește rata de conversie.

Îți arătăm care sunt procesele psihologice din spatele vânzării

Probabil că 70% din reușita unei vânzări depinde de abilitatea de a-ți adapta mesajul în funcție de client. Altfel, s-ar putea să-l enervezi și să-l vezi plecând.

Ce îți arătăm noi este cum să identifici și să recunoști aceste tipare cognitive și ce să faci pentru a te adapta lor, astfel încât să faci față chiar și celor mai pretențioși clienți pentru a finaliza vânzarea.

w

Îți oferim feedback personalizat în timp real

Ceea ce nu observi tu la tine e foarte probabil să observe ceilalți. Tocmai din acest motiv am creat un sistem prin care primești feedback multiplu în timp real.

Astfel, ceea ce faci poate fi adaptat și perfecționat pentru ca mai apoi să treci la următorul nivel de dezvoltare. Învățăm, ne distrăm și ne susținem reciproc – doar așa putem deveni mai profesioniști în ceea ce facem.

Yey! Am ajuns la final. Îți mulțumim că ne-ai fost alături până aici și ne vedem live la un training, nu? 🙂

După cum cred că ai observat deja, nouă ne place să fim mai direcți – ne obosesc prezentările buru-buru în care lumea se chinuie să pară ceea ce nu e.

Ne dorim să-ți fi trezit măcar o fărâmă de interes sau să-ți fi adus măcar un zâmbet pe față. 🙂

Dacă ești interesat(ă) să afli mai multe despre ce ți-am pregătit, apasă pe butonul de mai jos și plecăm împreună în următoarea călătorie.

Cu prietenie,

Bogdan, Călin și Răzvan