Bine ai venit! 🙂
De curând am lansat noua platformă SELLification.
Pentru a o accesa, apasă pe butonul de mai jos 👇

– BONUS: Primești un fișier cu 10 unelte digitale ușor de folosit în educația online –

Sesiuni de training

DA, ai citit bine. Sesiuni de training educațional. 🙂 Ne dorim să împărtășim din experiența noastră cu tine. Știm că trainingurile online au potențialul de a fi destul de boring, așa că ne-am decis să schimbăm puțin filmul și să le transformăm în experiențe cât mai interesante pentru tine și pentru participanții cursurilor tale.

Unelte digitale

Avem materiale și unelte astfel încât cursurile tale online să aibă un succes maxim în rândul participanților tăi. De la unelte digitale și până la metode de împărți pe grupe în online, de a te juca cu participanții când abia de-i vezi pe cameră. 

Comunitate și suport

Partea cea mai faină e că vom fi cu toții sub același acoperiș. Indiferent dacă ești profesor, educator, trainer sau antreprenor, vei face parte dintr-o comunitate în care cu toții ne educăm să fim mai buni în profesia pe care o practicăm.

Vremuri diferite necesită măsuri diferite!

După cum ai observat, în această perioadă ne confruntăm cu un context în care se recomandă distanțarea socială și carantina. Toate aceste aspecte dau „bătăi de cap” educatorilor, trainerilor, profesorilor, terapeuților și… lista continuă. Din câte se pare, activitățile educaționale și interacțiunea umană au intrat și ele în carantină sau în autoizolare la domiciliu.

Au apărut provocări ce au luat prin surprindere atât sistemul de învățământ cât și pe cei care susțin activități educaționale în sală. Chiar și noi am trecut prin asta, atunci când am fost nevoiți să adaptăm certificarea experiențială SELLification pentru mediul online (îți povestim live).

Dacă ar fi să spunem concis care sunt problemele care au apărut, ele sunt:

  • adaptarea predării în mediul online a ceea ce până acum a fost făcut doar față în față;
  • captarea atenției și participarea elevilor / studenților;
  • atingerea obiectivelor de predare în online;
  • lipsa uneltelor și dificultățile tehnice;
  • susținerea de meditații ONLINE;
    … și multe altele

Tocmai din acest motiv, venim în mod special în sprijinul PROFESORILOR și EDUCATORILOR pentru a le oferi acele tips & tricks pe care le-am descoperit, dar și tuturor celor care oferă servicii de educație, consultanță sau training. Ne-am propus ca educația să continue în mediul ONLINE, adică să susținem activități interactive la distanță. Din acest proces vor avea de câștigat elevii, studenții, participanții la training, angajații, cei care au nevoie de consultanță și terapie… cu alte cuvinte TOATĂ LUMEA!

Cui îi este destinat acest webinar

Profesorilor și educatorilor care fac parte din sistemul de învățământ și doresc să continue procesul de învățare și să interacționeze la distanță (mai profund) cu elevii / studenții lor.

Trainerilor, formatorilor (care nu mai pot susține activități în sală), antreprenorilor (care își doresc să transmită informația într-un mod dinamic echipelor și angajaților), terapeuților (care „lucrează” cu clienții lor într-un mod experiențial) și oricui își dorește să transmită informație în mediul ONLINE!

Ce înveți la webinari

Cum să-ți adaptezi materia predată offline în exerciții online, dinamice, care să genereze implicare, interes și dorință de învățare.

Ce instrumente digitale să folosești pentru a crea un spațiu colaborativ, mini-jocuri, voturi online și concursuri adaptate participanților tăi

Cum să creezi interacțiune și să-ți energizezi participanții într-un mod dinamic, chiar dacă sunt la un monitor distanță de tine (Sau… mai pe românește, nu își mai verifică Instagramul sau Facebook-ul în timpul orelor tale)

l

Cum să oferi meditații elevilor tăi în online, indiferent de materia predată.

Cum să-ți atingi obiectivele de predare și să faci cursuri online de nota 10;

… totul adaptat pentru mediul online pentru că acum #educămladistanță #educămonline.

Oh, stai. N-am terminat. Uite și cine sunt speakerii noștri…

Facilitatori

Călin Iepure

Călin Iepure

Co-fondator SELLification

Speaker, trainer și moderator Business Days, antreprenor și CEO bizz.club – cel mai extins club de business networking din România. Autor a 5 cărți.

Bogdan Vaida

Bogdan Vaida

Co-fondator SELLification

Educator online cu o platformă de 10 000 de cursanți în 10 cursuri online și autor a 9 cărți. A susținut traininguri prin China, Caucaz și Europa.

Răzvan Curcubătă

Răzvan Curcubătă

Co-fondator SELLification

Trainer certificat ANC, vorbitor în public cu experiență de sute de ore de training adresate adulților, tinerilor și copiilor și practician în Programare Neurolingvistică.

– BONUS: Primești un fișier cu 10 unelte digitale ușor de folosit în educația online –