Educație interactivă în vânzări

Nu te plictisești niciodată când înveți ceva nou

Psss! Nu am terminat aici. Vezi mai jos.

Cu ce ne ocupăm

Traininguri experiențiale în vânzări

4 ore de simulări reale ale procesului de vânzare în care înveți 12 tehnici și metode pentru a depăși cele mai frecvente obiecții ale clienților tăi.

Ah, să nu uităm: vom vorbi și despre partea psihologică a vânzării (tipare comportamentale și tipologii cognitive), așa că pregătește-te să-ți privești și să-ți înțelegi clienții diferit… ok – total diferit!

Warning! Aparent este un joc… Aparent.

Certificare de trainer SELLification

22 de ore de formare intensivă în care înveți cum să susții un training în vânzări de la zero prin dezvoltarea abilităților de prezentare, predare, coaching și (re)cadrare.

P.S: Nu am uitat nici de materialele fizice de care ai nevoie pentru trainingurile pe care le vei ține, așa că ți le-am pregătit în geanta ta personală de 4,5 kilograme!!

(Oare ce primești acolo?) 🙂

Despre SELLification

Totul a început cu 3 oameni diferiți care au pus la un loc experiența lor națională și internațională în traininguri și vânzări

Ideea noastră a pornit – ca oricare altă idee genială – la o cafea cu ceva zaț pe fundul cănii. Ne întâlniserăm cu ochii pe ceas la o discuție în care să ne mai spunem și noi ofurile și aventurile de prin traininguri.

Mai în glumă, mai în serios, am ajuns să vorbim despre…

Unde ne găsești trainerii noștri

Traineri

Orașe diferite

Participanți în toată țara

Ultimul produs lansat

JOCUL VÂNZĂRII

– Descoperă TOT ce știe un vânzător de TOP… și ceva în PLUS! –

Adu SELLification în firma ta în 3 pași simpli

1.

Contactează trainerul SELLification din zona ta

2.

Pune-l în legătură cu conducerea companiei

3.

Trainerul susține SELLification în compania ta

Cum arată trainingurile noastre

{

Ce spun participanții

Trebuie să participi la acest curs pentru a înțelege mai bine vânzările.

Viktor Biró

Manager bizz.club Arad

Acest curs reunește foarte mult informații pe care le-ați obține doar dacă ați participa la multe, multe cursuri.

Anca Basarab

Trainer și animator pentru copii

A fost un curs foarte interactiv și foarte energic! E primul curs de vânzări în care experimentezi pe bune!

Gigi Honcaș

Director național de vânzări

Orice activitate ai avea trebuie să înveți să vinzi. Așa că orice afacere ai avea, merită să participi la acest curs.

Doru Bodea

Owner Casadomi

Inca de la inceput ati creat o conexiune buna, calda intre participanti.
Atmosfera a fost foarte destinsa, ne-am putut simti in siguranta astfel incat sa ne deschidem si sa participam cu tot sufletul la activitatile propuse de voi.
Energia creata, starea de umor si jocurile au caracterizat intreaga experienta si au favorizat invatarea intr-un mod foarte placut.
Am plecat de la Sellification cu o stare foarte faina, cu constientizari, cu experiente de networking, cu gandul ca mi-ar fi placut sa continue. Chiar inainte de a pleca iti spuneam: ”La Sellification am venit usor, dar de la Sellification plecam mai greu :).”
Felicitari, voua, echipei, pentru ceea ce sunteti ca Oameni, pentru modul frumos in care colaborati si pentru acest training minunat!”
Dina Copotescu

Antreprenor

Lucrez în vânzări de prin ‘92 și am participat la zeci de cursuri organizate de traineri independenți și de multinaționale. Niciunul, dar absolut niciunul, nu este atât de interactiv, de experiențial. De la niciunul nu am plecat cu atât de multe informații practice, pe care să le fi aplicat cu rezultate obținute rapid. Nimic nu se întâmplă până cineva nu vinde ceva…

Remus Bălan

Trainer certificat Sellification

Este un curs ca o poveste, o poveste care te ajută să vinzi, nu numai celor care cumpără cu bani ci și celor care cumpără cu sufletul, pentru că a ști mai multe despre clienți înseamnă că știi cum să le atingi sufletul, cum să ajungi la valorile lor, cum să ajungi la sentimentele lor, cum să ajungi să îi faci să spună „Da”, fiind convinși că ei câștigă din asta, nu numai tu

Luciana Troacă

Trainer certificat Sellification

Ești vânzător și te lovești de probleme zilnic. Te lovești de neîncrederea aia că tu trebuie să mergi să vinzi ceva. Ai foarte multe obiecții de la clienți și asta îți dă o stare de nesiguranță. Hmm. Uite vreau să îți povestesc despre un curs care s-ar putea să fie pentru tine. Știu! Te-ai plictisit de cursurile alea clasice, când trebuie să stai să asculți. La tablă cineva îți povestește și tu stai acolo pe scaun și lucrezi. Acesta este un altfel de curs, este un curs experiențial, unde tu te simți în pielea vânzătorului, în pielea cumpărătorului și vezi exact cum se simte acea persoană. În urma cursului vei obține beneficii clare în activitatea ta de zi cu zi. Ceea ce îți garantez este că îți vor crește vânzările imediat prin tehnicile pe care le-ai dobândit.

Igor Postovanu

Trainer certificat Sellification

Activitatea de vânzător este, în primul rând, ca un zbor pentru un avion de luptă. Ești oricând deasupra problemelor, le identifici foarte ușor, poți să ai la dispoziție o grămadă de arme. În schimb, pentru un zburător cu experiență, ai nevoie din când în când să intri în simulator ca să-ți reglezi armele și strategia de luptă. Începătorii au nevoie să intre în simulator, să vadă cum o să se simtă acolo sus, în adevăratul război. Acest program, din punctul meu de vedere este un simulator, un simulator foarte aproape de reacțiile adevărate pe care trebuie să le ai acolo la înălțime, ca luptător pe un avion de luptă.

Dan Călbureanu

Trainer certificat Sellification

Pot să vă spun că SELLification îmbină mai multe lucruri. Odată o să treci prin experiența de vânzător, a doua oară o să treci prin experiența de client, iar cea mai interesantă este experiența de observator, când stai și vezi ce se întâmplă și la client și la vânzător. Mai interesant este că lucrurile astea le faci prin joacă. E funny, e flexibil, e ușor.

Bellamy Zahiu

Trainer certificat Sellification

Lucrez de peste zece ani în vânzări și am participat la multe cursuri de vânzări. Pot să spun cu mâna pe inimă și foarte sincer că este cel mai bun curs de vânzări la care am participat până acum. În care într-adevăr am învățat niște lucruri pe care le pot aplica din acest moment și nu de mâine sau peste trei zile și îi recomand oricui vrea să treacă la următorul nivel. Vă mulțumesc foarte mult pentru că ați creat acest crus, care face diferența pentru mulți vânzători

Ancuța Benza

Trainer certificat Sellification

Vă felicit pentru ceea ce ați realizat! Cred foarte mult în soluțiile practice, iar voi ați reușit să creați un instrument, care are o structură logică foarte clară, ușor de asimilat. Faptul că treceți direct la practică, cred că este punctul major al acestui curs. Îmi place foarte mult sistemul pe care l-ați legat și cât de multe informații ați reușit să sintetizați într-un curs. Felicitări pentru echipa de proiect! Ați făcut o treabă excelentă.

Thomas

Trainer certificat Sellification

Majoritatea vânzătorilor pe care îi știu eu sunt jucători, sunt oameni care stau după provocări, cărora le place să strângă niște bănuți în mână. Pot să zic că simulările din SELLification sunt toate orientate în zona asta, combinat cu o grămadă de know-how, cred că este un pachet complet de training de vânzări.

Bogdan Orbulov

Trainer certificat Sellification

Te așteptăm și pe Facebook!

Partenerii noștri

Am fost prezenți și la...