Interactive sales education

Never get bored of learning something new

Psss! We’re not done here. Check below.

What we do

Experiential sales training

4 hours of real sales simulations, where you learn 12 techniques and methods to overcome the most common objections of your clients.

And, let’s not forget: we will also discuss the psychological part of the selling process (behavioral patterns and cognitive typologies), so be prepared to look at and understand your customers differently … OK – totally different!

Warning! Apparently this is a game… Apparently.

SELLification trainer certification

22 hours of intensive training, where you learn how to teach a sales training course from scratch by developing your presentation, teaching, coaching and (re)framing skills.

P.S: We did not forget the materials needed for the training courses you’ll soon be teaching, so we have prepared them for you in your own personal 4.5 kg bag!!

(Wonder what you’ll get?) 🙂

About SELLification

It all started out with 3 different people who brought together their international sales experience.

Our idea started – like all original ideas – at a coffee. We’ve met with our eyes on the clock for a discussion about our training adventures (bragging included).

Seriously, we started talking about…

Where do you find our trainers

Trainers

Different towns

Participants in the whole country

Our latest product

THE SALES GAME

– Find out EVERYTHING a TOP seller should know … and MORE! –

How do our trainings look

{

What do our participants tell

Trebuie să participi la acest curs pentru a înțelege mai bine vânzările.

Viktor Biró

Manager bizz.club Arad

Acest curs reunește foarte mult informații pe care le-ați obține doar dacă ați participa la multe, multe cursuri.

Anca Basarab

Trainer și animator pentru copii

A fost un curs foarte interactiv și foarte energic! E primul curs de vânzări în care experimentezi pe bune!

Gigi Honcaș

Director național de vânzări

Orice activitate ai avea trebuie să înveți să vinzi. Așa că orice afacere ai avea, merită să participi la acest curs.

Doru Bodea

Owner Casadomi

Inca de la inceput ati creat o conexiune buna, calda intre participanti.
Atmosfera a fost foarte destinsa, ne-am putut simti in siguranta astfel incat sa ne deschidem si sa participam cu tot sufletul la activitatile propuse de voi.
Energia creata, starea de umor si jocurile au caracterizat intreaga experienta si au favorizat invatarea intr-un mod foarte placut.
Am plecat de la Sellification cu o stare foarte faina, cu constientizari, cu experiente de networking, cu gandul ca mi-ar fi placut sa continue. Chiar inainte de a pleca iti spuneam: ”La Sellification am venit usor, dar de la Sellification plecam mai greu :).”
Felicitari, voua, echipei, pentru ceea ce sunteti ca Oameni, pentru modul frumos in care colaborati si pentru acest training minunat!”
Dina Copotescu

Antreprenor

Lucrez în vânzări de prin ‘92 și am participat la zeci de cursuri organizate de traineri independenți și de multinaționale. Niciunul, dar absolut niciunul, nu este atât de interactiv, de experiențial. De la niciunul nu am plecat cu atât de multe informații practice, pe care să le fi aplicat cu rezultate obținute rapid. Nimic nu se întâmplă până cineva nu vinde ceva…

Remus Bălan

Trainer certificat Sellification

Este un curs ca o poveste, o poveste care te ajută să vinzi, nu numai celor care cumpără cu bani ci și celor care cumpără cu sufletul, pentru că a ști mai multe despre clienți înseamnă că știi cum să le atingi sufletul, cum să ajungi la valorile lor, cum să ajungi la sentimentele lor, cum să ajungi să îi faci să spună „Da”, fiind convinși că ei câștigă din asta, nu numai tu

Luciana Troacă

Trainer certificat Sellification

Ești vânzător și te lovești de probleme zilnic. Te lovești de neîncrederea aia că tu trebuie să mergi să vinzi ceva. Ai foarte multe obiecții de la clienți și asta îți dă o stare de nesiguranță. Hmm. Uite vreau să îți povestesc despre un curs care s-ar putea să fie pentru tine. Știu! Te-ai plictisit de cursurile alea clasice, când trebuie să stai să asculți. La tablă cineva îți povestește și tu stai acolo pe scaun și lucrezi. Acesta este un altfel de curs, este un curs experiențial, unde tu te simți în pielea vânzătorului, în pielea cumpărătorului și vezi exact cum se simte acea persoană. În urma cursului vei obține beneficii clare în activitatea ta de zi cu zi. Ceea ce îți garantez este că îți vor crește vânzările imediat prin tehnicile pe care le-ai dobândit.

Igor Postovanu

Trainer certificat Sellification

Activitatea de vânzător este, în primul rând, ca un zbor pentru un avion de luptă. Ești oricând deasupra problemelor, le identifici foarte ușor, poți să ai la dispoziție o grămadă de arme. În schimb, pentru un zburător cu experiență, ai nevoie din când în când să intri în simulator ca să-ți reglezi armele și strategia de luptă. Începătorii au nevoie să intre în simulator, să vadă cum o să se simtă acolo sus, în adevăratul război. Acest program, din punctul meu de vedere este un simulator, un simulator foarte aproape de reacțiile adevărate pe care trebuie să le ai acolo la înălțime, ca luptător pe un avion de luptă.

Dan Călbureanu

Trainer certificat Sellification

Pot să vă spun că SELLification îmbină mai multe lucruri. Odată o să treci prin experiența de vânzător, a doua oară o să treci prin experiența de client, iar cea mai interesantă este experiența de observator, când stai și vezi ce se întâmplă și la client și la vânzător. Mai interesant este că lucrurile astea le faci prin joacă. E funny, e flexibil, e ușor.

Bellamy Zahiu

Trainer certificat Sellification

Lucrez de peste zece ani în vânzări și am participat la multe cursuri de vânzări. Pot să spun cu mâna pe inimă și foarte sincer că este cel mai bun curs de vânzări la care am participat până acum. În care într-adevăr am învățat niște lucruri pe care le pot aplica din acest moment și nu de mâine sau peste trei zile și îi recomand oricui vrea să treacă la următorul nivel. Vă mulțumesc foarte mult pentru că ați creat acest crus, care face diferența pentru mulți vânzători

Ancuța Benza

Trainer certificat Sellification

Vă felicit pentru ceea ce ați realizat! Cred foarte mult în soluțiile practice, iar voi ați reușit să creați un instrument, care are o structură logică foarte clară, ușor de asimilat. Faptul că treceți direct la practică, cred că este punctul major al acestui curs. Îmi place foarte mult sistemul pe care l-ați legat și cât de multe informații ați reușit să sintetizați într-un curs. Felicitări pentru echipa de proiect! Ați făcut o treabă excelentă.

Thomas

Trainer certificat Sellification

Majoritatea vânzătorilor pe care îi știu eu sunt jucători, sunt oameni care stau după provocări, cărora le place să strângă niște bănuți în mână. Pot să zic că simulările din SELLification sunt toate orientate în zona asta, combinat cu o grămadă de know-how, cred că este un pachet complet de training de vânzări.

Bogdan Orbulov

Trainer certificat Sellification

We’re on Facebook too!

Our partners

We've also participated at...